Image Alt

Nordijsko hodanje Srbije

Na sva putovanja nosimo štapove!

Naravno, jedno od pravih zadovoljstava odlaska na odmor je – odmoriti i ne raditi ništa! Ali, opuštanje ne treba nužno da znači ne raditi ništa. To može da bude idealno vreme se bavimo ili da počnemo da se bavimo nekim vidom fizičke aktivnosti, a Nordijsko hodanje je odlična aktivnost za aktivan odmor! 

Štapovi postaju sastavni deo prtljaga!

Hodajte gde god i kad god želite!

Hodanje je aktivnost bez ikakvih orgraničenja! Kroz Školu nordijskog hodanja naučićete sve potrebne stvari da ovu aktivnost upražnjavate bilo gde i bilo kad. Bitno je da savladate tehniku nordijskog hodanja i korišćenja štapova. Prva dva meseca Škole nordijskog hodanja posvećena su učenju pravilne tehnike, ali i razvijanju navike i potrebe da se redovno krećemo i treniramo. Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete treningu, štapove možete uvek spakovati sa svojim prtljagom i odraditi trening gde god da idete – na sva putovanja možete nositi štapove i birati svoje mesto za treniranje!

Otkrijte zadovoljstvo hodanja po suncu

Nordijsko hodanje leti je savršen način da započnete jutro! Potrudite se da izbegavate vreme kada je UV zračenje najjače (od podneva do 4 popodne), obavezno stavite kačket i naočare za sunce i ponesite sa sobom dovoljno vode za piće. Ne zaboravite i da namažete kremu za sunčanje sa odgovarajućim zaštitnim faktorom! Bitna stavka za treniranje tokom toplijih dana jeste da se raskomotimo i da nam je udobno dok treniramo. Ukoliko putujete tokom hladnijih meseci – obavezno se slojevito obucite. Nordijsko hodanje je odlična kombinacija aktivnosti van kuće, po svim terenima, tokom cele godine!

Aktivnost za sve terene

(P)Ostanite vitki dok hodate

Na odmoru istražujemo nove kuhinje, lokalne specijalitete, ugrabimo i neki sladoled s vremena na vreme. Jer odmor i jeste vreme da se rasteretimo i predahnemo! Zbog toga nordijsko hodanje na odmoru može biti pravi izbor! Redovno hodanje može uticati da kontrolišete svoju težinu jednostavno, da uživate na odmoru bez osećaja krivice i da ostanete u formi.

Odmor i nordijsko hodanje

I dakle, jedino šta vam je potrebno za početak jeste par udobnih patika, štapovi i dobra volja!

Da li ste aktivni na odmoru?

ADD COMMENT