Image Alt

Nordijsko hodanje Srbije

Program namenjen svima – pridruži se Školi nordijskog hodanja i postani nordijac!

Od 2019. Beogradski trkački klub sprovodi program BRC Nordic Walking, a sada možete da se prijavite za prolećnu sezonu koja traje 24 nedelje, od aprila do septembra.

Pridruži se ekipi koja voli (samo) da hoda gradom!

Prednost nordijskog hodanja – možete da pratite ritam grupe ili trening da odradite sami

Nordijsko hodanje je kontinuirani trenažni program namenjen svim osobama koje vole aktivnost u prirodi i šetnju kroz grad i po šumama Beograda.

Koja je razlika između hodanja i nordijskog hodanja?

Tokom nordijskog hodanja koristimo štapove koji angažuju dodatno trup, rameni pojas i ruke. U početku, dok se ne savlada tehnika kretanja štapovima, nordijsko hodanje je vrlo laka aktivnost koja vas bez ikakvog rizika od povreda rekreira, koristeći gotovo sve mišićne grupe u aerobnom režimu rada.

Kada se ovlada tehnikom, stepen intenziteta vežbač dozira samostalno tako da naizgled lagana aktivnost može zadovoljiti sve potrebe za kretanjem celog tela jako kvalitetno.

Kome je namenjeno Nordijsko hodanje?

Ne postoji granica u godinama koja predstavlja prepreku za treniranje nordijskog hodanja. Ovaj program je namenjen svim ljudima bez obzira na prethodnu fizičku aktivnost. Naročito je ovaj program dobar za sve ljude koji nemaju kontinuiranu fizičku aktivnost.

Zagrevanje za sve – vežbe su prilagođene svim članovima!

Termini i lokacije treninga:

NOVI BEOGRAD (BRANKOV MOST): 

  • Utorak 18:00, Novi Beograd, Brankov most
  • Četvrtak 18:00, Novi Beograd, Brankov most
  • Nedelja 10:00, Ada Ciganlija, klub Šuma

DORĆOL (DUNAVSKI KEJ):

  • Ponedeljak 10:00, Dorćol, Dunavski kej
  • Sreda 10:00, Dorćol, Dunavski kej
  • Nedelja 10:00, Ada Ciganlija, klub Šuma

Subotom, dva puta mesečno idemo i na izlete!

Prijavi se odmah, krećemo 09. aprila sa upisom!

Upis i info sesija za sve nove članove, i one koji žele da saznaju više o programu odigraće se 09. aprila u BRC Runners Hub-u (Tadeuša Košćuška 78 na keju).

Klikom na dugme ispod pristupite stranici Škola nordijskog hodanja, saznajte više o programu i prijavite se na dnu stranice.

Za sva pitanja na koja niste našli odgovor, pišite na kontakt@nordijskohodanje.com ili pozovite broj telefona 060 08 70 479.

ADD COMMENT