Image Alt

Nordijsko hodanje Srbije

Oslobodi hormone sreće kroz nordijsko hodanje!

Nordijsko hodanje je odličan način da unapredite vaše zdravlje, a da li znate koji su sve potencijali koje možete probuditi? Nije samo odlična vežba za vaše telo. Ubrzo ćete primetiti da ima efekte na vaše raspoloženje, razmišljanje i volju. Neprocenjiva aktivnost za regulaciju stresa i brižna prema vašem mentalnom zdravlju.

U zdravom telu, zdrav duh!

Nordijsko hodanje ima nevorovatne fizičke efekte i dok se krećete čak 90% mišića je aktivno, celo telo je u tonusu i potrošnja kalorija je povećana. Pored ovih vidljivih efekata ova aktivnost poboljšava vaše zdravlje i na druge načine. Snižavanjem krvnog pritiska, štiti srce i smanjuje rizik od razvoja dijabetesa i visokog holesterola. Odlična je za vaše kosti, jer stimuliše apsorpciju kalcijuma.

Na otvorenom je, pa zbog pojačanog disanja i znojenja oslobađate telo otrova, a vaš mozak dobija punu količinu kiseonika. Umor, nesanica i glavobolje polako nestaju. Fizičko blagostanje i osećaj slobode nudi hodanje su značajan podsticaj za vaše mentalno zdravlje.

Osvežite svoj duh i popravite raspoloženje!

Fizička aktivnost oslobađa hormone sreće i zadovoljstva. Muka, anksioznost i loše raspoloženje nestaju kada se ovi prirodni lekovi izluče. Nordijskim hodanjem oslobodite se stresa i napora koje svakodnevnog života i uzmite svoje vreme samo za sebe. Budi radost! Uživaćete dok hodate stazama i upoznajete nove delove koje niste zapazili.

Hodanje je i terapija. Kada redovno hodate stalno obnavljate osećaj blagostanja i opuštenosti.

Ojačajte samopoštovanje!

Zahvaljujući hodanju bolje ćete spavati, jesti i disati. Osećaćete se bolje!

Redovnošću fizičko i mentalno stanje će se znatno popravljati, kao i vaše samopouzdanje. Vaše svakodnevne brige nisu više toliko zastrašujuće.

Počinjete sebe da izazivate i postavljate sebi ciljeve. Preuzimajući ove izazove i postizanjem svojih ciljeva možete pratiti svoj napredak i biti ponosni na svoju istrajnost i marljivost. Kad organizujete svoj raspored oko treninga nordijskog hodanja, postajete efikasniji u upravljanju svakodnevnim zadacima i razvijate mirniji pristup prema gužvi i žurbi koja nas okružuje.

Uživajte u nordijskom hodanju i osetite zadovljstvo koje ova aktivnost nudi. Počnite OVDE!

Nordijski pozdrav!

ADD COMMENT